Menü

Aromapic citronella szúnyog- és rovarriasztó illóolajkeverék diffúzorba bio | Pranarom

Ár:
4.050 Ft (3.189 Ft + ÁFA)

100% tisztaságú bio illóolajokból összeállított keverék a rovarok és szúnyogok távoltartására.

Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PRANAROM
Menny.:db

Termékelőszűrés

A termékcímként feltüntetett natúr/bio besorolás nálunk nem elegendő a webáruházunkba való bekerüléshez. Az AromaBelle EgészségBoltban természetes összetevőket, növények-gyümölcsök kivonatát, 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat találsz. És rajongunk a kiváló minőségű, egészséges magyar termékekért!

Leírás és Paraméterek

Aromapic citronella szúnyog- és rovarriasztó illóolajkeverék diffúzorba bio | Pranarom

Alkalmazása: Cseppentsen 5-10 csepp illóolajat a helység méretétől függően, a diffúzor vízzel feltöltött tartályába!

Ne használja a keveréket a 6 év alatti gyermekek hálószobájában, érzékeny személyek, várandós és szoptató kismamák, asztmás vagy görcsrohamokra hajlamos személyeknél, vagy érzékeny állatok jelenlétében.

6 éves kor alatt használja a PRANABB Citrella illóolajkeveréket!

Összetétel: 100% tisztaságú, bio illóolajok: citromcirok, pálmarózsa, geránium, orvosi levendula, vietnámi eukaliptusz, teafa, szegfűszeg, gyömbér

FIGYELMEZTETÉS:

Csak olyan diffúzorokat használjon, amelyek nem melegsznek fel. Egy “Taken” diffúzorhoz (helyiség 12-25m²) az ajánlott műveletek elvégzése után csavarja be a palackot az erre a célra fenntartott helyre, és kövesse a használati útmutatót. rezervoár víz; száraz diffúzor esetén 10-20 csepp öntsön a tartályba (9-15m² helyiség); majd kövesse az alkalmazott modellre vonatkozó használati utasításokat.

Helyezze a diffúzort minden fűtőkészüléktől és gyermekektől elzárva, jól szellőző helyiségbe! Úgy helyezze el a diffúzort, hogy elkerülje a közvetlen érintkezését az arccal vagy a szemmel.
Használat előtt mindig olvassa el a diffúzor használati útmutatóját!

Kiszerelés: 10 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés