Menü

Gyógyföld

Ár:
3.740 Ft (2.945 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Megszűnt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékelőszűrés

A termékcímként feltüntetett natúr/bio besorolás nálunk nem elegendő a webáruházunkba való bekerüléshez. Az AromaBelle EgészségBoltban természetes összetevőket, növények-gyümölcsök kivonatát, 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat találsz. És rajongunk a kiváló minőségű, egészséges magyar termékekért!

Leírás és Paraméterek

Bentonit – a gyengéd méregtelenítő

Ez az ultrafinom agyagásvány azzal a rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik, hogy ioncsere által káros anyagoktól szabadít meg, fontos ásványokkal lát el és ezzel optimális önszabályozást teremt.
Mivel ez a finom agyagásvány sok vizet képes megkötni, feltétlenül ügyelni kell arra, hogy elegendő mennyiséget igyunk! A legegyszerűbb, ha egy kis Bentonit-port habverővel, botmixerrel elkeverünk egy pohár vízben és letakarva 5 – 6 órát állni hagyjuk, hogy már a pohárban megduzzadjon és teljes egészében ki tudja fejteni a hatását. Rendkívül nagy negatív töltésű felületének köszönhetően szokatlanul nagy a reszorpciós képessége. A bentonit megköti a nehézfémeket és más káros anyagokat már az emésztőrendszerben, így ezek el sem raktározódnak a testben, már akkor felveszi az idegen anyagokat, mielőtt azok a véráramba kerülnének. Így kiválóan támogatja a kiválasztó szervek a máj és a vesék működését.

Bentonit:

  •  teljesen természetes termék, adalékok nélkül
  •  bázikus
  •  nincs nem kívánatos mellékhatása,
  •  nem adagolható túl

Energiagyűjtő violet üveg véd és energetizál

Violet üvegünk utántölthető, sötétlila energiagyűjtő üveg teljes fényvédelemmel a látható tartományban és a kívánt áteresztő képességgel a violet-/ultraviolet és infravörös tartományban. Tehát csak a legtöbb energiával rendelkező nappali fényfrekvenciák hatolnak át az üvegen. Ennek az egyedülálló, nagymértékben energetizált miliőnek köszönhetően az üveg tartalma folyamatosan finom energetizálást kap, feltéve, hogy a violet üveget nappali fényben tartjuk.

A bentonit külsőleg is alkalmazható: adhatunk bentonitot a fürdővízhez vagy borogatóvízhez, ez segít a káros anyagok kiválasztásában a bőrön keresztül. Egy egyszerű és olcsó anyag a szervezet, a test külső és belső méregtelenítéséhez.

Figyelem, mindig ügyeljünk a bentonit minőségére és származására!

A nátrium-bentonit egy agyagos ásvány, amely vulkáni hamuból keletkezik. Rendkívül nagy negatív töltésű felületének köszönhetően szokatlanul nagy a reszorpciós képessége.

A Naturrein bentonitot a Dél-Szlovákiai Alsó-Zemplénben található Sztárán (Staré) bányásszák. Fő alkotórésze a Montmorillonit, mely egy agyagos ásvány, nevét egy dél-franciaországi helyről kapta. A bentonit összefoglaló név, maga a közet, amely a montmorillonit mellet kísérő ásványokat, kvarcokat, földpátot, meszet és csillámot tar-talmaz. Az Imton cég munkatársai szétörlik a kőzetet, kimosnak belőle minden idegen anyagot és így kapjuk meg a 100%-osan tiszta bentonitot.

Összetevők: 100% Bentonit Montmorillonit-arány min. 92%

Kiszerelés: 75g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Elősegíti és meggyorsítja a szülés utáni gátseb regenerálódását.
Rendelhető
2.180 Ft
Rendelhető
3.070 Ft

Hasonló termékek

A sók gyémántja fénygyökérrel, 84 ásványi anyaggal.
Raktáron
4.090 Ft
Várható szállítás: 2021. január 19.
Fénygyökeret, zöldfűszereket, 84 ásványi anyagot tartalmazó különleges bio só.
Raktáron
4.990 Ft
Várható szállítás: 2021. január 19.
Fénygyökeret, zöldfűszereket, 84 ásványi anyagot tartalmazó különleges bio só.
Elfogyott
1.920 Ft
Várható szállítás: 2021. január 19.

Keresés