Menü

Melegíthető plüsskacsa Beddy Bear

Ár:
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Termékelőszűrés

A termékcímként feltüntetett natúr/bio besorolás nálunk nem elegendő a webáruházunkba való bekerüléshez. Az AromaBelle EgészségBoltban természetes összetevőket, növények-gyümölcsök kivonatát, 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat találsz. És rajongunk a kiváló minőségű, egészséges magyar termékekért!

Leírás és Paraméterek

Melegíthető plüsskacsa Beddy Bear

Miként is használhatóak ezek a melegíthetős plüss figurák? 

Hagyományos és mikrohullámú sütőben egyaránt felmelegíthetőek. 
A benne található kiváló hőmegtartó képességéről is ismert válogatott köles szemeknek köszönhetően akár 2 órán keresztül árasztja magából a kellemesen megnyugtató meleget.

A melegítés után kipárolgó levendula koncentrátum segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban. 
Napjainkban egyre jobban felértékelődnek azok a gyógynövények, amelyek rohanó világunkba egy kis megnyugvást hoznak. Ezen értékes növények közé tartozik a levendula is, amit nemcsak apró, színes virága miatt kedvelünk, hanem pihentető, kellemes illata miatt is.

Alkalmas lehet izom-, ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak melegítésre, lazításra. 
A köles egyik kiváló tulajdonsága a hőmegtartó képessége, így nagyszerűen helyettesíti a régen has, fül vagy egyéb fájdalmak esetén a tünetek enyhítésére használt só zsákot is.

Használható ágymelegítő palack, elektromos ágymelegítő vagy só zsák helyettesítésére. 
Kellemes melegének és nyugtató hatású levendula illatának köszönhetően ez a természetes meleget és jó közérzetet adó termék kiválóan alkalmas a hagyományos ágymelegítő palackok helyettesítésére. Használata egyszerűbb, gyorsabb, és mindenekelőtt biztonságosabb, hiszen egyáltalán nincs szükség a forró vízzel való feltöltésre, amely nemcsak körülményes, de égésveszéllyel is jár. A termék kiválóan alkalmas továbbá az elektromos ágymelegítő helyettesítésére is, mivel nem hoz létre a test körül elektromágneses mezőt (E-szmog).

Nem csak melegítésre, hanem hűtésre is egyaránt kiváló. 
A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként, hűtésre használjuk. Ehhez csomagolja a Beddy Bear terméket fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt, és segítséget nyújthat duzzadt testrészek és rándulások esetén.


Fontos és gyakran ismételt kérdések 

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek? (Beddy Bear, Slippies) 

A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a köles szemeket nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat? 

A növényi összetevőknek (levendula) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula) csepegtetünk a termékre, melyet a köles szemek magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek? 

Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. Ezt követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Milyen fajta gabonamag található a termékben? 

A termékekben tisztított köles található. A kölest az aratás után portalanítják, megtisztítják és megszűrik. Ezután a magvakat hőkezelésnek vetik alá, hogy a nedvességtartalmát minél jobban lecsökkentsék.

Melegíthetők a termékek más eszközzel a mikrohullámú sütőn kívül? 

A termékek melegíthetők például radiátoron vagy hagyományos sütőben is. Hagyományos sütőben történő melegítéshez melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk. Hagyjuk, szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Figyelem!

Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.
A terméket borító puha plüss előfordulhat, hogy kissé szöszölődik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés