Termékek Menü
0

Dr. Hauschka MED

Ezen a weboldalon találja aDr. Hauschka MEDkésztményeket. Dr. Hauschka MED készítmények

A teljes növény kivonata

A  Dr.Hauschka Med  Bőr- és Ajakápolás készítményeiben a teljes növény, a halvány kasvirág, a körömvirág és a jeges kristályvirág biológiai-dinamikus termesztésből származó kivonatait alkalmazzák. A virágokat, a leveleket és szárakat a begyűjtés után azonnal kipréselik. A jeges kristályvirág esetében ezt a feladatot a WALA dél-afrikai partnere vállalja magára, mivel ez a növény ezen a tájon él, a forróságot kedveli. Mást, mint a növényi kivonatoknál, a frissen préselt nedvek nem tartalmaznak, csak az életerős növények hígítatlan kivonatait. A sokféle összetevő, minden fontos komponens megtalálható a tartalmas növénynedvekben. Ez teszi lehetővé különleges hatékonyságukat.

Dr.Hauschka Med  Jeges kristályvirág testápoló tej és a Dr.Hauschka Med  Jeges kristályvirág  intenzív ápoló krém a jeges kristályvirág 100 %-osan tiszta levét tartalmazzák. A Dr.Hauschka  Med Labimint Ajakápoló készítmény a halvány kasvirág és a körömvirág friss, hígítatlan kivonatából készül.

Túlélőművész a szárazságban: a jeges kristályvirág

A Dr.Hauschka Med  Bőrápolás készítményeinek a szíve a jeges kristályvirág (Mesembryanthemum crystallinum) minden összetevőt tartalmazó, frissen préselt nedve. A nedvességben gazdag növény jól megtanulta, hogy hogyan védheti meg magát a szárazságtól. Ezért válhat a bőr számára előképpé, ami ezekből a képességekből tanulhat. A 100 %-ban tiszta préslé ápol és tartósan megnyugtatja a száraz bőrt.

A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve

A legfelső bőrréteg, a felhám (epidermis), különböző testazonos zsírsavak által védett, amelyek a sejtek fölött és között találhatók. Védő működésük révén válik lehetővé, hogy a test a bőrön keresztül túl sok nedvességet veszítsen (ezt nevezik transzepidermális folyadékvesztésnek). A kívülről a bőrre felhordott zsírok és olajok annál jobban tudják ezt a védőfunkciót ellátni, ha minél jobban megfelenek az emberi bőr zsírsavainak. Ezért találhatók a Dr.Hauschka Med készítményekben különféle természetes olajok, amelyek az előbb említett feltételeknek meg tudnak felelni. A háromszorosan felépített krémalap nagyon gyorsan képes felszívódni a bőrbe, és még a felhámot is védi kiegészítésképpen, anélkül, hogy utána kelljen zsírozni:

  • Az olajok egy része nagyon gyorsan felszívódik.
  • Egy második rész a felhordást követően fennmarad és valamivel később szívódik a bőrbe.
  • A harmadik rész védő funkciót lát el a bőr felszínén.
Rendezés:
Összes márka