Termékek Menü

Farfalla

A Farfalla a fő hangsúlyt az ellenőrzött biológiai alapanyagokra helyezi, amelyek az egész termékpaletta prémium minőségét adják.

Filozófiánk és értékeink

  • Kompetensek vagyunk: Naturkozmetikumaink az ozmológia és az aromaterápia tudományos kincseivel élnek: illóolajokkal készült termékek teljességgel hatnak az emberekre és illatélményekben lesz részük.
  • Következetesek vagyunk: Védelmezzük az ökológiai magatartást: az alapanyagok 70 %-a ellenőrzött biológiai, valamint Fair Wild gazdaságból származik. Aktívan támogatjuk a bio gazdaságokat.
  • FairTrade kereskedelem: Minden esetben előnyben részesítjük azokat a termékeket, melyek tisztességes kereskedelemből származnak. Őstermelőknek, termelőknek átvételi valamint előleg garanciát nyújtunk. A Farfalla kötelezettséget is vállal, mint Fair Wild tag a vadon gyűjtött növényeiért.
  • Nincsenek állatkísérletek: A Farfalla termékek garantáltan állatkísérletektől mentesek, melyet a Svájci Állatvédő Egyesület is igazol. Farfalla már az alapítástól kezdve egészen világosan kijelentette, hogy az állatkísérletek ellen vannak. Ez azt jelenti, hogy eddig még megbízást sem adtak állatkísérletekre, de még nem is tesztelték egyetlen Farfalla terméket sem állatokon. Minden termék géntechnológia valamint nanotechnológiamentes, és nem tartalmaznak szintetikus anyagokat.
  • Tiszteletteljesek és emberiek vagyunk: Mindenek előtt az etikus kereskedelem: termelők, munkatársak, vevők irányába. Partnerként kezeljük a beszállítókat, személyesen is ismerjük őket és régóta ápolunk velük bizalmas együttműködést. Az alapanyagokat közvetlenül a kistermelőktől, mezőgazdasági termelőktől és szövetkezetektől szerezzük be.
  • Etikus kereskedelem A Farfalla-vezérfilozófiája kötelez az etikai alapelvek szerinti kereskedelemre és munkára. Hihetetlenül izgalamas kihívásként fogjuk fel azt, hogy egyidejűleg sikeresek legyünk a piacon és ugyanakkor a Földünk természeti kincseit is megtarthassuk. Ezért a hangsúlyt egyértelműen a biológiai és ökológiai forrásokra fektetjük. Farfalla a CO2-kibocsájtás csökkentésével is foglalkozik és elkötelezte magát az alternatív energiák bevetése mellett is. Csomagolási anyagoknál is csak olyan anyagokat választanak ki, amelyek a környezetet nem károsítják illetve újrahasznosíthatóak.
  • Őszinték és átláthatóak vagyunk, mint egy összekötő híd a Termelő és a Fogyasztó között. Kérdezz és szívesen adunk felvilágosítást.
  • Érezhetőek vagyunk: A kreativitás és az esztétika a természetesség velejárói: a természet szépsége látható minden termékben, egy ultra-modern termékpaletta magáért beszél a tervezésen és bájon keresztül. És ugye ez az, ami minket embereket a legjobban megérint: egy kis melegség, báj és egy kedves mosoly?
  • Biodiverzitás (biológiai sokszínűség): a Farfalla különösképpen kiáll a biológiai sokféleség/sokszínűség megőrzése mellett, melynek a fenyegetettsége nagyon drámai – legyen az a vetőmag- szabályozás vagy génmódosítás kérdése. Saját termesztésünkben gondoskodunk a régi fajtákról és a különleges típusokról. Különösen Corrensben, a bio-faluban a jövőben együtt fogunk működni más érdekcsoportokkal is ez ügyben.

Naturkozmetikumaink

A Farfalla Naturkozmetikumok hatásosak. Komplex és tartós, diszkrét és finom a bőrhöz. Titokzatos, mint egy átláthatatlan fátyol. Hatóanyagainkból nem csinálunk titkot és inkább titokban hatnak.

A Farfalla ötvözi az alkímiai parfümművészet nagy hagyományát a legmodernebb, bevizsgált naturkozmetikumokkal és a legmagasabb minőségű organikus bőrápolással. Közel 30 éve vizsgáljuk az illóolajok természetes illatanyagának finom hatását. A Farfalla Naturkozmetikumok különlegessége az ozmológia és az aromaterápia ismeretéből áll, vagyis ahogy az illóolajok az emberek egészségi és érzelmi állapotát pozitívan befolyásolhatják. Mert az illatkommunikáció a mi szenvedélyünk, és ez egy olyan nyelv, amely csak a szaglóérzéken és a bőrön keresztül működik.

A Farfalla Naturkozmetikumok az illatok erejével csábítanak azért a szépségért, amely belülről kifélé áramlik.