Menü

Young pHorever - Liquid ChloropHeal

Ár:
6.470 Ft (5.094 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Megszűnt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékelőszűrés

A termékcímként feltüntetett natúr/bio besorolás nálunk nem elegendő a webáruházunkba való bekerüléshez. Az AromaBelle EgészségBoltban természetes összetevőket, növények-gyümölcsök kivonatát, 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat találsz. És rajongunk a kiváló minőségű, egészséges magyar termékekért!

Leírás és Paraméterek

Young pHorever - Liquid ChloropHeal

A Young pHorever ChloropHeal csepp kiváló kiegészítője lehet Zöld Italunknak. Fogyasszon klorofillt pH Miracle Greens vagy Doc Broc's zöldségkeverékünkkel napi 3-4 alkalommal.

Klorofill - A növények vére

A zöldségek zöld színe a klorofillnak köszönhető. Ezt az anyagot a növények véreként is szoktuk emlegetni, mert molekuláris szerkezete és kémiai összetevői az emberi vérhez hasonlóak. A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Neve a görög chloros (zöld) és a phyllon (levél) szavakból származik.

Biztosítsunk kiemelt helyet a zöldségeknek!

Étrendünkben központi helyet kell elfoglalniuk a zöldségeknek, minden étkezésnek nagyobb részt ezekből kellene állnia. Ezek, bolygónk leginkább kalóriaszegény, szénhidrátszegény és tápanyagokban egyik leggazdagabb élelmiszerei. Ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat, rostokat, klorofillt, enzimeket tartalmaznak.

Meghökkentő hasonlóság

1915-ben Richard Willstätter német kémikus, tudós volt az, aki először különítette el tisztán a klorofillt és két nagyon hasonló szerkezetű anyagot (a-klorofillt és b-klorofillt) kapott. Ezért a tudományos felfedezésért Willstättert Nobel-díjjal tűntették ki.
1930-ban Hans Fischer a hemoglobin kémiai szerkezetének vizsgálata közben arra a felfedezésre jutott, hogy az szinte teljesen megegyezik a klorofilléval. A vérben lévő hemoglobin szénből, oxigénből és nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. A klorofill hasonló felépítésű, de esetében a központi atom nem a vas, hanem a magnézium. A hemoglobin felelős a vörösvértestek vörös színének kialakulásáért, éppen úgy, mint ahogy a klorofill hozzájárul a növények zöld színéért. Az ő munkásságát is kémiai Nobel-díjjal jutalmazták.

Használata pofonegyszerű!
A termék tetején található pipetta a legnagyobb rugalmasságot kínálja Önnek. A könnyen kezelhető cseppentő segítségével nem kell bajlódnia a termék adagolásával. Egyszerűen csak a folyadékba mártjuk a pipetta nyitott végét. A másik végén szívó erővel hatunk, amelynek hatására a pipettába szívjuk a kívánt folyadékot. Ezután belecsepegtetünk 15 cseppet a már vízzel és Greens zöldporral teli shakerbe.
Fogyassza akár napi 3-4 alkalommal!

Hatóanyag tartalom a napi adagban (15 csepp / 700 mg):
15 cseppben 35 mg klorofill található.

További információ a termékről:

Összetevők: 100 % eperfalevél kivonat.

Fogyasztási javaslat: 15 csepp vízbe vagy más folyadékba keverve. Fogyassza Greens vagy Doc Broc?s zöldségkeverékünkkel, akár napi 3-4 alkalommal. Ideális választás, hogy zöldet vigyünk be szervezetünkbe.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Nettó térfogat: 120 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ajakápoló aloe vera kivonattal a hidratált ajkakért.
Rendelhető
1.400 Ft

Hasonló termékek

Megszűnt
6.225 Ft
Várható szállítás: 2021. december 08.
Megszűnt
6.225 Ft
Várható szállítás: 2021. december 08.
Megszűnt
6.745 Ft
Várható szállítás: 2021. december 08.

Keresés