Menü

Ki az az Emese?

A kisfiaink igazi gyerekek: fáradhatatlanok, akár késő estig elegendő energiával. Mindig tele vannak ötletekkel, mindig készen állnak valami csintalanságra (lásd a fotókat).

Csintalan csibészke AromaBelle   Rosszcsont   

Már a születésük előtt éreztem, hogy minél több időt szeretnék velük tölteni. Azt is tudtam, hogy nem fogok tudni visszamenni dolgozni sem két éves, sem három éves korukban az egyébként szuper munkahelyemre.

Már tizenhárom éves koromban intenzíven érdeklődtem a szépségápolás iránt. A könyvtárból egymás után kölcsönöztem ki a témában íródott könyveket. A péntek délután, este volt a rituális szépségnapom, amikor kipróbáltam magamon a könyvben leírt haj- és arcpakolás recepteket. Még nem volt divat, de hétről hétre házi wellnessszel kényeztettem magam.

Ápolónői végzettséggel, a három kisebb testvérem és öt bébiszittelt kisgyerek mellett sok tapasztalatot szereztem. Okleveles aromaterapeutaként, a legtöbb gyakorlati óraszámot előíró iskolában végzett kozmetikusként tudom, mi a jó nekik, mi tesz jót a bőrüknek. Én a természet, a virágok, növények erejében hiszek. Ez a szemlélet áll közel hozzám. Ennek alapján válogatom be a termékeket az Aromabelle EgészségBolt webáruházába is. És nemcsak az összetevőket nézem meg, hanem a termékeket gyártó, forgalmazó céget is.

Folyamatosan keresem azokat a termékeket, melyek fontos kellékei lehetnek az egészségetek megőrzésében. Nagyon örülök, ha ráadásul magyar gyártókat, magyar termékeket fedezek fel. Nagyon szívesen népszerűsítem webáruházunkban a kisgyermekes anyukák egészség témakörébe tartozó termékeit is.

Állandóan kutatom az újdonságokat, örömet szerez a tanulás, szívesen képezem magam és tanulok valami újat, szeretem ezt a fajta fejlődést és nagy lelkesedéssel osztom meg a felfedezéseimet.

Emese AromaBelle

 

Keresés